Tuinaanleg

tuinaanleg

Uw tuin is het verlengde van uw huis! U zult na een tuinaanleg niet alleen met mooi weer genieten van uw tuin, maar ook in de winter als u mooi uitzicht op uw tuin heeft. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen, zowel grote als kleinere projecten. Nadat wij met u een mooi en gewenst tuinontwerp hebben gemaakt, zullen we met veel plezier bij u aan de slag gaan. Het is onze passie om naar een prachtig eindresultaat te werken van goede kwaliteit, zodat u jarenlang veel plezier aan uw tuin zult beleven. Wij hebben de kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit betekent dat we achter het werk staan dat wij afleveren.

Wij kunnen onder andere vijvers, zwembaden en sproeisystemen bij u installeren. Wij hebben niet alleen veel ervaring in het Hoveniersvak, maar ook in het timmerwerk. Wij hebben veel kennis van verschillende houtsoorten en kunnen veel houtwerk voor u realiseren!

Denkt u bij de aanleg van de tuin niet alleen aan uw eigen tuin, maar bijvoorbeeld ook bij uw bedrijf. Wij kunnen u op alle vlakken van een mooie tuin voorzien.

Ons is niets te gek of te ingewikkeld! Neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij kunnen bijvoorbeeld u ook helpen met de aanleg van grote bomen om een optimale privacy te hebben in uw tuin of bij uw bedrijf.