TUINONDERHOUD


Bij een mooie tuin hoort ook goed onderhoud! Op deze manier geniet u altijd volop van uw tuin en is het bloeiseizoen optimaal. Door onze jarenlange ervaring en ruime plantenkennis weten wij precies wanneer het de beste tijd is om te snoeien en in welke mate. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tuin winterklaar wordt gemaakt en hierbij vinden wij horen dat uw tuinmeubelen en eventuele planten een mooie plek krijgen om te overwinteren.

Wij kunnen tuinonderhoud aanbieden op contractbasis of u kunt een offerte laten maken voor een eenmalige onderhoudsbeurt.

Tevens kunnen wij u helpen om de tuin van uw bedrijf er netjes uit te laten zien, zodat uw klant bij het eerste entree al netjes ontvangen wordt. Daarnaast hebben wij veel ervaring in gazon- en sproeisystemen, wij kunnen dit voor u installeren, repareren, doorspuiten of doorblazen voor de winter.

tuinonderhoud

Nadat uw tuin is aangelegd, kunnen wij samen met u een passend onderhoudscontract opstellen. Op deze manier is uw tuin netjes verzorgd en gesnoeid. We kunnen op vaste jaarlijkse momenten komen of wanneer u vindt dat het nodig is.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw bedrijfstuin!

Wilt u het hele jaar door een strak gazon? Wij maaien wekelijks, zodat het gazon er altijd keurig uit ziet. Tevens letten wij hierbij op voedingstekorten en eventuele schimmels, waar nodig verzorgen wij dit.Wij leggen zowel computer, als hand-bestuurde sproeisystemen aan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit voorjaar en winter klaar gemaakt wordt.