TUINAANLEG


Uw tuin is het verlengde van uw huis! U zult na een tuinaanleg niet alleen in het voorjaar en de zomer genieten, maar ook in de winter zal de tuin een verlenging van uw huis zijn met een mooi uitzicht.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen, zowel met grote als kleine projecten. Nadat wij met u een tuinontwerp hebben gemaakt, dat voldoet aan al uw wensen, zullen we met veel plezier bij u aan de slag gaan.
Het is onze passie om naar een prachtig eindresultaat te werken van goede kwaliteit, zodat u jarenlang veel plezier aan uw tuin zult beleven.
Ons is niets te gek of te ingewikkeld!</p_

Wij kunnen onder andere vijvers, zwembaden en sproeisystemen bij u installeren. Wilt u optimale privacy, dan kunnen wij u adviseren welke grote bomen het beste in uw tuin passen. Natuurlijk verzorgen wij ook de beplanting.
Wij hebben niet alleen veel ervaring in het Hoveniers vak, maar ook in het timmerwerk. Wij hebben veel kennis van verschillende houtsoorten en kunnen al het houtwerk voor u realiseren!
Denkt u bij de aanleg van de tuin niet alleen aan thuis, maar bijvoorbeeld ook aan de tuin bij uw bedrijf. Wij kunnen u op alle vlakken van een mooie tuin voorzien.

Neem contact met ons op voor al uw vragen.

tuinaanleg-2

Vindt u het leuk om vissen in de vijver te zien zwemmen? Wij kunnen vijvers inbouwen en u hier een passend advies over geven.

Tijdens de besprekingen over het ontwerp, bespreken wij ook de eventuele aanleg van sproeisystemen. Wij kunnen een sproeisysteem inbouwen, zodat u niet meer met de tuinslang door de tuin hoeft te gaan. Dit kan zowel op een timer geschakeld zijn, als handmatig te bedienen.

Heeft u een mooi bedrijf of kantoor buitenshuis, ook hier komen wij graag u een mooi uitzicht bezorgen. Dit werkt voor uzelf prettig en zal indruk maken op de eventuele klanten die u ontvangt.

Naast het Hoveniers vak bezitten wij ook kennis van het Timmer vak.
Tim is oorspronkelijk begonnen met werken in de bouw en heeft hier veel ervaring in. De combinatie hiervan is perfect en zorgt ervoor dat vele wensen gerealiseerd kunnen worden. Kijk bij het onderwerp houtwerken voor meer informatie en vraag ons naar mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!